open-navfaktor-logo
search
Rođeni raspucani
Pogledajte kako je Velež na Pecari razbio Široki Brijeg
Dva gola za Rođene postigao je Brandao, a pogodio je i Cvijanović, dok je strijelac za domaće bio Franjić
28.06.2019. u 18:12
get url
text

Fudbaleri Veleža sinoć su u prvoj priateljskoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu na Pecari savladali Široki Brijeg.

U fer i korektnoj igri, pred dobro popunjenom tribinom na kojoj su zajedno sjedili i utakmicu pratili simpatizeri obje ekipe, Rođeni su slavili rezultatom 3:1.

Strijelci za Velež bili su Brandao u 9. i 70. minuti. i Cvijanović u 60. minuti, dok je za Široki Brijeg pogodio Franjić u 50. minuti sa bijele tačke.

Pogledajte najzanimljivije detalje i golove sa Pecare.

Rođeni su danas otputovali na mini pripreme u Tarčin, gdje će boraviti narednih sedam dana. Treninzi će se održavati u Hadžićima. 

U sklopu priprema Velež će u srijedu, 3. jula odigrati prijateljsku utakmicu protiv NK Varaždin, koji je novi član 1. HNL lige. Utakmica će se igrati u Travniku, na stadionu Pirota, sa početkom u 18 sati.

Na pripreme su krenuli sljedeći igrači: Bobić, Bogdanović, Rahimić, Kuduzović, Marques, Zeljković, Zvonić, Mrgan, Dario, Skoko, Ćivić, Bilić, Hasanović, Ćosić, Behram, Dudić, Vehabović, Osmić, Brandao, Ovčina, Cvijanović, Samardžić, Mandžuka, Berisha i Fajić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.