open-navfaktor-logo
search
Prvotimac Sarajeva
Oglasio se Almedin Ziljkić i objasnio šta se dogodilo na Tušnju
Almedin Ziljkić, prvotimac Sarajeva, bio je jedan od ključnih igrača Sarajeva u današnjoj pobjedi na gostovanju kod Slobode na Tušnju (2:3).
03.04.2023. u 02:06
get url
text

Odigrao je sjajnu utakmicu, a potom je bio u centru pažnje i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Na atletskoj stazi došlo je do verbalnog sukoba između gostiju iz Sarajeva i osiguranja, a prema pisanju pojedinih medija, protiv fudbalera Sarajeva Almedina Ziljkića i trenera golmana Bordo time Ibre Hodžića podnesena prijava u Upravi policije MUP-a TK.

Oglasio se i Ziljkić, koji je u Instagram Storyju objavio razgovor sa jednom osobom iz osiguranja, kao i dodatnu poruku u kojoj je detaljno opisao šta se dešavalo.

- Prvo da kažem, nisu to Tuzlaci jer Tuzlaci su ljudine. Krenuo sam do člana rodbine, da mu dres poklonim, gdje su se našla dva čovjeka i počela po imenu da mi vrijeđaju ženu i dvoje djece.

VEZANI TEKST - Epilog nereda na Tušnju: Podnesene prijave protiv dvojca iz FK Sarajevo

Oni su mene gađali flašom, gdje sam je vratio i nisam mogao vjerovati šta se događa. Uz to lik iz osiguranja se zaletio i nisam ni pomislio da će me udariti. U javnosti pokušava da se predstavi iskrivljena slika o svemu.

Danas sam dao gol i nisam slavio jer sam igrao u Slobodi i nikada ne bih slavio. Opet kažem, Tuzlaci su moja braća, ovi pojedinci neka se stide. Evo momak sam kaže da me napao kolega - napisao je Ziljkić dodavši:

Ovo je sport, fudbal, nije mjesto u osiguranju kompleksašima, koji hoće na foru da se čuje za njih.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.