open-navfaktor-logo
search
Vidoviti predsjednik
Nije Tarot, ali je Milan: Tegeltija "bacio" karte i "prorekao" Borčevu sudbinu
Milan Tegeltija, predsjednik Fudbalskog kluba Borca, najupečatljiviji dojam na sportsku javnost u našoj zemlji, ali i šire, ostavio je tokom meča protiv Austrije Beč, kada je neartikulisanim pokretima izavao čuđenje kod svih koji su gledali video.
26.09.2023. u 09:27
get url
text

Uz to, Tegeltija zna "bljesnuti" i na društvenim mrežama. Tako redovno nakon što sudije poguraju banjalučane pošalje poruku medijima koji kritikuju suđenje.

Sada je odlučio da bude vidovit, kao njegov imenjak Milan Tarot. Prvi čovjek Banjalučana "bacio je karte" i prorekao je Borčevu sudbinu... Tegeltija je imao poruku pred sutrašnje gostovanje na Pecari, gdje će protiv Širokog Brijega igrati zaostali meč 2. kola Premijer lige BiH. 

- Kada smo ljetos pravili ekipu, htjeli smo da na svako mjesto konkurišu ravnopravno dva, tri igrača, da svaki igrač iz rostera može da bude u prvih 11, da oni koji ulaze s klupe mogu da odigraju bolje od onih koje mijenjaju. Da se bez svakog može, ali i da svako može.

Da se igrači nadopunjuju, i da zbog te širine imamo raznovrsnost i to je poseban kvalitet kojeg danas ima Borac. Dakle, kvalitet za vrh imamo, da se u srijedu na njega popnemo i do kraja tu ostanemo. Zato u Širokom, idemo odlučno i hrabro pa šta bude. Aj Borac - napisao je Tegeltija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.