open-navfaktor-logo
search
Preporođeni
Mladost bolja od Zvijezde: Trener Zildžović pohvalio medicinski tim
Trener Zildžović bio je izuzetno zadovoljan nakon nove gostujuće pobjede
29.09.2018. u 19:20
get url
text

Fudbaleri Mladosti igraju kao preporođeni otkako je na njihovu klupu sjeo Adnan Zildžović.

Nakon pobjeda protiv Slobode i GOŠK-a, remija sa Željezničarom, te nesretnog poraza od Zrinjskog danas su kao gosti savladali Zvijezdu 09 sa 2:0.

Trener Zildžović bio je izuzetno zadovoljan nakon nove gostujuće pobjede. Nije želio sebe stavljati u prvi plan. Sve zasluge za trijumf pripisao je igračima, a posebne pohvale uputio je medicinskom timu Mladosti.

- Zaslužena pobjeda. Bili smo bolji tokom čitavog meča, dominirali od samog početka susreta i na kraju pobjeda je mogla biti i sa ubjedljivijom razlikom. Ipak, prezadovoljan sam i trijumfom od 2:0 protiv dobre ekipe Zvijezde 09. Sve pohvale idu mojim igračima, oni su najzaslužniji što smo došli do nova tri boda. Želim ovim putem pohvaliti i medicinsku službu našeg tima koja je činila maksimalne napore da osposobi igrače, da ih regenerira i pripremi za utakmice koje smo igrali. U 13 dana smo igrali pet utakmica, imali daleka putovanja sa jednog kraja države na drugi. Sve čestitke mojim igračima, još jedanput, na pobjedi i pohvale sjajnom medicinskom timu Mladosti - kazao je za Sportske Adnan Zildžović, trener koji je preporodio Mladost iz Doboja kod Kaknja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.