open-navfaktor-logo
search
Krilni napadač Gorice
Lovrić o mogućosti za zaigra za BiH: Petev je u razgovorima s mojim advokatima i zastupnicima
Napadač Gorice Kristijan Lovrić u posljednje vrijeme igra u jako dobroj formi, a prije nekoliko dana s dva pogotka je svom timu preko Hajduka trasirao put u polufinale Kupa Hrvatske.
18.03.2021. u 12:46
get url
text

Lovrić je dobio pretpoziv hrvatskog selektora Zlatka Dalića, dok Sportske novosti konstatuju da ga Ivaylo Petev moli i kumi da uzme državljanstvo Bosne i Hercegovine i odmah za nju i zaigra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru?

Dalić je nedavno izjavio da jaka konkurencija na krilnim pozicijama trenutno zaustavlja poziv Lovriću, ali da treba biti strplji i dočekat će nastup u dresu Hrvatske.

- Ja se ne bojim konkurencije, zdravo je imati konkurenciju jer te navodi na još bolji rad, a ugodno me iznenadio selektor Zlatko Dalić, njegove riječi, povjerenje i respekt koje je izrazio prema mojim fudbalskim vrlinama i dostignućima. Ja ću se i dalje truditi steći njegovo povjerenje, vjerujući da će doći i mojih pet minuta - kaže Lovrić za Sportske novosti.

Lovrić je potvrdio da postoji kontakt sa selektorom Zmajeva, te se osvrnuo na mogućnost za u budućnosti zaigra za Zmajeve.

- Po mom ocu, to je također moja domovina i za nju bih jednako davao maksimum, kao i za Hrvatsku. Selektor Petev je u razgovorima s mojim advokatima i zastupnicima, ali zasad još nema konkretnih rješenja. Odluka još nije donesena - potvrđuje Lovrić koji je u 22. nastupa u 1. HNL postigao 15 golova i upisao pet asistencija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.