open-navfaktor-logo
search
Lista od 25 igrača
Kompletiran spisak za Ligu prvaka: Ko su džokeri Sarajeva za meč protiv Celtica?
Uz njega, naknadno je u UEFA-u prijavljen i veznjak Alen Mustafić
08.07.2019. u 15:34
get url
text

Besim Šerbečić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u četvrtak dogovorio saradnju sa Sarajevom, prijavljen je za nastup u 1. kolu kvalifkacija za Ligu prvaka protiv Celtica.

Stoper koji je stigao na posudbu iz Rosenborga, prvobitno nije bio na listi od 23 igrača koji su prijavljeni u Evropsku fudbalsku federaciju (UEFA).

Međutim, kako je Faktor u subotu i najavio, Šerbečić je danas stekao pravo nastupa za Bordo tim u duelu protiv škotskog prvaka. Uz njega, naknadno je u UEFA-u prijavljen i veznjak Alen Mustafić.

Kompletna lista igrača Sarajeva za meč protiv Celtica: golmani - Vladan Kovačević, Adi Adilović, Belmin Dizdarević; odbrana: Bešim Šerbečić, Dušan Hodžić, Halid Šabanović, Darko Lazić, Bojan Letić, Andrej Đokanović, Numan Kurdić, Amer Dupovac; vezni red: Anel Hebibović, Nebojša Gavrić, Amar Rahmanović, Đani Salčin, Mirko Oremuš, Alen Mustafić; napad: Mersudin Ahmetović, Krste Velkoski, Aladin Šišić, Slobodan Milanović, Gedeon Guzina, Haris Handžić, Benjamin Tatar i Crepaidi Da Cruz.

Utakmica Sarajevo - Celtic igra se sutra od 19.45 sati. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.