open-navfaktor-logo
search
Pred put na Zlatibor
FK Borac produžio ugovore sa dvojicom igrača, Jandrić najavio pojačanja
Dan pred odlazak na Zlatibor nove ugovore sa FK Borac potpisala su dvojica mladih igrača.
25.06.2023. u 22:06
get url
text

To su Nikola Ćetković i Savo Šušić, a obojiva su stavili paraf na novi ugovor do 2026. godine.

- Borac je moja druga porodica, a Gradski stadion druga kuća i drago mi je što sam produžio ugovor. Ovo je klub koji uvijek budi posebnu emociju, a meni, koji sam rođen u ovom gradu, želja je da osvajam trofeje u Crveno plavom dresu. Priča se nastavlja, ljubav traje i vjerujem da ono najbolje tek dolazi - rekao je golman Ćetković.

Zajedno sa Nikolom novi ugovor je potpisao i Šušić od kojeg se očekuje da u narednom periodu pokaže svu raskoš svog talenta.

- Nisam se dvoumio niti jednog trena. Borac je pravi klub za moj dalji razvoj i presretan sam što smo produžili saradnju. Meni sada preostaje da još više radim, da se nametnem stručnom štabu i da dam pun doprinos uspjesima ekipe. Radujem se novim izazovima - kaže Šušić.

Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac, zadovoljan je što su Ćetković i Šušić produžili saradnju.

- Klupsko opred‌jeljenje je da u ekipi imamo što više mladih i kvalitetnih fudbalera. Ćetković je u našim redovima stasao u najboljeg premijerligaškog golmana, a Šušić je pokazao da ima štofa za velika d‌jela. Na njima je da nastave dobro da rade, a na klubu je da im pruži sve što je potrevbno za dalji razvoj. Što se tiče prijelaznog roka, za nas nije završen, i vjerujem da će već narednih dana biti novina - rekao je Jandrić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.