open-navfaktor-logo
search
Bh. stručnjak
Dudić prezadovoljan: Ovoga se ne bi postidio ni Liverpool, ni Manchester City
AUTOR: Faktor
03.05.2024. u 15:26
get url
text
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu su savladali Mladosti iz Lučana nakon velikog preokreta rezultatom 3:2 u meču srbijanskog prvenstva.
Trener Radničkog Feđa Dudić bio je zadovoljan predstavom svojih izabranika.
- Po ko zna koji put ova ekipa pokazuje karakter. Sad sam rekao to momcima u svlačionici. Tek kad se sve ovo završi postat ćemo svjesni šta u stvari radimo i kakve rezultate ostvarujemo. Svaka četiri dana igramo i ne možemo ni da se osvrnemo - rekao je Dudić i dodao:
- Ovo je nama bila deseta utakmica u 33 dana. Eto, nemam šta dalje da kažem. Svaka tri, četiri dana mi igramo utakmicu. Ovoga se ne bi postidio ni Liverpool. ni Manchester City u Engleskoj, a ne mi - dodao je on.
Izabranici Feđe Dudića će konačno imati i malo odmora.
- Dat ćemo momcima vikend slobodan, zaslužili su. Ovo je bila jedna velika nagrada za navijače i za naš grad. Čestitamo i nadolazeći Vaskrs vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti. Zahvaljujem se i ovoj publici što se opet okupila. Isplati se gledati ovaj Radnički. Nije dosadno - poručio je bh. stručnjak.
Radnički zahvaljujući ovoj pobjedi sada ima 59 bodova i učvrstio se na četvrtom mjestu, te korak bliže plasmanu u Evropu.
Četiri kola su do kraja, Dudićev tim ima pet bodova više od petoplasirane Vojvodine.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.