open-navfaktor-logo
search
Veliki propust
"Diverzija u Ugljeviku": Poslije utakmice Omladinske Lige prvaka igrači se nisu mogli tuširati
Juniori Zvijezde 09 danas su u Ugljeviku izgubili od prvaka Turske Trabzonspora rezultatom 1:0 u duelu Omladinske Lige prvaka.
29.09.2021. u 19:30
get url
text

Da jedna prava sportska priredba međunarodnog karaktera sa visokim zvanicama iz svijeta sporta i natprosječnom posjećenosću ne protekne na vrhunskom nivou, pobrinuo se neodgovorni pojedinac ili grupa njih tako što je dovod vode u svlačionice onemogućen na vanjskom ventilu.

- Akteri oba tima i službena lica su primorani da postupak održavanja lične higijene obave služeći se bočicama vode za piće! Veliki propust u organizatora, tačnije, diverzija, koštat će FK Zvijezda 09 enormnom kaznom za naše uvjete - saopćeno je iz kluba.

- Ovaj gest bacio je ljagu na jedan događaj koji je izazvao veliko interesovanje što se vidjelo iz broja prisutnih na tribinama ali i u VIP loži. Kome je to smetalo? Najavljujemo prijavu MUP-u i sudski postupak protiv izvršilaca ovog čina. Izvinjavam se svim akterima, kao i dobronamjernim ljudima i zahvaljujem na podršci - rekao je Boris Stanišić, prvi čovjek Zvijezde 09.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.