open-navfaktor-logo
search
Užareno u čeličnom gradu
Bilino polje će biti puno: U Zenicu stižu navijači iz svih dijelova BiH
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras protiv selekcije Luksemburga na stadionu Bilino polje u Zenici igra duel četvrtog kola grupe J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
20.06.2023. u 18:26
get url
text

{$galerijaFotografija}

Drugi je to domaći susret koji Zmajevi igraju pred svojim navijačima. Na startu kvalifikacija izabranici Faruka Hadžibegića došli su do punog plijena protiv Islanda, a onda upisali dva gostujuća poraza (Slovačka, Portugal).

Bez obzira na to što Luksemburg možda nije tako atraktivan rival, navijači iz svih dijelova Bosne i Hercegovine stigli su danas u Zenicu, a kako se bliži termin susreta, atmosfera u "čeličnom gradu" je sve užarenija.

Ulice u blizini stadiona preplavljene su rekvizitima i obojene  boje naše države, u okolnim ugostiteljskim objektima traži se stolica više, a u takvim okolnostima ona "Hajmo Bosno, Hajmo Hercegovino" se podrazumijeva.

Iako su od starta kvalifikacija ulaznice dostupne u online prodaji, one se i danas mogu kupiti kod tapkaroša, po cijenama skoro identičnim onima u regularnoj prodaji.

Nema dileme da će se pjesma prenijeti na tribine, da podrška niti jednom momenta neće doći u pitanje, a na Pjaniću, Džeki i družini je da odrade posao na terenu i obraduju fanove.

_DSC1168.JPG
1 od 16
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.