open-navfaktor-logo
search
Brza reakcije
Akrapović nakon novog poraza Željezničara povukao neočekivan potez
Faktor/Sportsport.ba
11.03.2024. u 10:55
get url
text
FK Željezničar je jučer upisao 11. poraz na gostovanjima ove sezone u Premijer ligi naše zemlje. Bolja od tima a Grbavice bila je Zvijezda 09 sa 2:1, a trener Plavih Bruno Akrapović nije krio nezadovoljstvo ovim porazom.
Akrapović je već sinoć napravio zanimljiv i neočekivan potez. Naime, fudbalerima Plavih je javljeno da će jutarnji trening početi u 7 sati, piše Sportsport.ba.
Obzirom da prema svima pravila moraju biti na stadionu 30 ili 45 minuta prije početka treninga, jasno je da su Plavi već iza 6 morali doći na stadion.
Trener koji je ove zime stigao na Grbavicu tako je napravio zanimljiv potez, pa će biti zanimljivo koliko će to početi djelovati. Da li će se ekipa tako "probuditi" ili će Akrapović "izgubiti" svlačionicu, što najviše može biti pogubno po njega, ostaje da se vidi.
Akrapović je do sada sa FK Željezničar upisao dva poraza, te po jednu pobjedu i remi. Na gostovanjima je poražen od Širokog Brijega i Zvijezde 09, dok je na Grbavici njegov tim nadigrao FK Sarajevo (3:0), a remizirao je u prvom kolu nastavka sa HŠK Zrinjski (0:0).
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.