open-navfaktor-logo
search
Nesreća u Glamočanima
Ušao u pogrešan smjer: Poznat identitet poginulog vozača "golfa"
Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci saopćilo je detalje teške saobraćajne nesreće koja se jučer kasno popodne dogodila na magistralnom putu Banja Luka - Laktaši, u mjestu Glamočani, a u kojoj je jedna osoba poginula, dok je druga zadobila povrede. 
27.10.2023. u 09:44
get url
text

VEZANI TEKST - Ušao u pogrešan smjer: Jedna osoba poginula, druga teško povrijeđena u udesu kod Banje Luke

Kako su naveli iz Tužilaštva, u nesreći su učestvovali "VW golf", kojim je upravljao Dragan Vuković (1957) iz Prnjavora i "audi", za čijim upravljačem je bio Ranko Injac (1954) iz Banje Luke.

- Prilikom saobraćajne nesreće smrtno je nastradao Vuković Dragan, a vozač putničkog vozila "audi" Injac Ranko je zadobio tjelesne povrede. Uviđaj na mjestu nesreće obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dijana Kukobat, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka - naveli su iz Tužilaštva.

Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti ove saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela poginulog vozača "golfa", koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.