open-navfaktor-logo
search
Trumpova pristalica
Ubijena žena pisala na Twitteru: "Ništa nas neće zaustaviti"
Žena koja je ubijena dok su pristalice Donalda Trumpa napadale američki Kapitol je Ashli ​​Babbitt, "snažna podrška" predsjednika, koja je služila u američkom zrakoplovstvu, javljaju američki mediji.
07.01.2021. u 08:31
get url
text

- Žena je Ashli ​​Babbitt, 41-godišnja veteranka, koja je odradila četiri turneje s američkim zrakoplovstvom - izvijestila je TV stanica KUSI iz San Diega, pozivajući se na supruga te žene.

- Bila je snažna podrška predsjednika Trumpa - dodaje se u izvještaju, kao i da je žena iz San Diega na jugu Kalifornije.

Washingtonska policija potvrdila je smrt, ali nije identificirala preminulu niti ponudila detalje o okolnostima pucnjave, koja je sada pod istragom.

Ustrijeljena je usred haotičnih i nasilnih scena unutar zgrade Kapitola.

Umrla je nedugo nakon ranjavanja, rekla je policija Washingtona bez ikakvih detalja.

Babbitt se na svom Twitter računu predstavljala kao veteranka i isticala svoju ljubav prema SAD-u. Nedavno je prosljeđivala poruke u znak podrške Trumpu i onima koji dolaze u Washington na skup u srijedu.

- Ništa nas neće zaustaviti.... Oni mogu pokušati, ali oluja je ovdje i spušta se na DC za manje od 24 sata.... Mrak do svjetla! - napisala je u tweetu u utorak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.