open-navfaktor-logo
search
Uviđaj u toku
Stravična nesreća u Sarajevu: U sudaru sa autobusom poginuo vozač Passata
Danas oko 15 sati u sudaru sa autobusom Centrotransa poginuo je vozač Passata, potvrdili su za Faktor iz MUP-a Kantona Sarajeva.
14.04.2022. u 16:24
get url
text

- Policija Kantona Sarajevo je u 15.05 sati obaviještena da se u ulici Safeta Zajke, područje općine Novi Grad Sarajevo, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali jedan autobus i jedno putničko vozilo.

Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo čiji ljekar je konstatovao smrt vozača putničkog vozila.

 

Policijski službenici osiguravaju mjesto nezgode, te je o svemu upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji će rukovoditi uviđajem. Zbog ove saobraćajne nezgode potpuno je obustavljen saobraćaj u oba smjera u ulici Safeta Zajke, u Rajlovcu kod hotela Exclusive, te je angažovan određen broj policijskih službenika na širem području, radi regulisanja i preusmjeravanja saobraćaja - rekao je Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.