open-navfaktor-logo
search
Obavljen i uviđaj
Nastavlja se trakavica oko "porno afere": U Banjoj Luci se potukli Ivan Begić i Goran Suvara
Bivši odbornik PDP-a u Skupštini Grada Banja Luka i kandidat za potpredsjendika bh. entiteta Republika Srpska Ivan Begić i Goran Suvara potukli su se danas u Banjoj Luci.  
18.12.2023. u 09:31
get url
text
Goran Suvara, Ivan Begić
Goran Suvara, Ivan Begić

Portal Banjaluka.net objavio je snimak tuče. 

Begić je ranije prijavljivao Suvaru policiji zbog "ucjena i objavljivanja snimaka". Kako je za portal Banjaluka.net ispričao Begić, Suvara ga je napao ispred kuće.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Banjaluka.net (@banjaluka_net)

- Pozvonio mi je neko na vrata, a ja sam u tom trenutku krenuo na teren. Kad sam otvorio, vidio sam da je Goran Suvara i odmah je počeo da psuje i da me vrijeđa, a onda je i fizički nasrnuo na mene. Ja sam se branio, pokušao sam da ga istjeram iz dvorišta - kaže Begić.

Kako je rekao, a što se može vidjeti i na snimku, Suvara ga je udarao u predjelu stomaka.

– Ispao mu je telefon, ja sam ga razbio. Udarao sam ga po glavi i nekako sam se izvukao. On je jači i veći od mene – kaže Begić.

Dodaje da je sve prijavio policiji i da su stigli u rekordnom roku.

Goran Suvara (Foto: ATV)

Suvara je kontaktirao ATV nakon sukoba i optužio Ivana Begića da ga je pretukao ispred svoje kuće. On je dostavio i fotografiju na kojoj se vide povrede, kao i nalaz iz Doma zdravlja.

Suvara tvrdi da je pozvonio nekoliko puta Begiću na vrata zbog snimanja priloga, nakon čega je Begić došao do njega i počeo da ga tuče. Prema tvrdnjama Suvare, Begić ga je tukao stativom od kamere, a optužuje ga i da ga je ugrizao.

VEZANI TEKST - Suvara nakon hapšenja na granici BiH: Videosnimak na kojem se pojavljuje Jelena Trivić platio sam 10.000 KM

Krajem oktobra, podsjetimo, Suvara je ispred Gradske uprave u Banjoj Luci govorio o nedavnom hapšenju na granici Bosne i Hercegovine zbog potrage koju je za njim raspisao MUP RS-a, a zbog sumnje da je počinio krivično djelo mučenje, zlostavljanje i drugo neljudsko ponižavajuće postupanje.

Suvara je nakon što je 18. oktobra ove godine "skinut" sa graničnog prijelaza Popovi prilikom ulaska u BiH, ispitan u Policijskoj upravi Banja Luka zbog sumnje da je prije dvije godine objavio eksplicitni videosnimak, kao i fotografiju tadašnjeg banjalučkog odbornika Ivana Begića i uputio mu uvredljive poruke.

Suvara je potvrdio da je na svom profilu na društvenoj mreži X objavio sporni snimak, te da je to samo dio onoga čim raspolaže.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.