open-navfaktor-logo
search
Doboj
Motociklista podlegao povredama nakon sudara motora i traktora
U sudaru traktora i motocikla, koji se desio jučer u Doboju, povrijeđen je motociklista koji je, nažalost, preminuo u bolnici od posljedica zadobijenih povreda.
29.09.2023. u 10:23
get url
text

U ovoj nesreći teško je povrijeđen je u suvozač na motociklu, dok je vozač traktora lakše povrijeđen.

Od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo motociklista

Nesreća se dogodila oko 9.45 sati na magistralnom putu M1-105, u mjestu Trnjani, grad Doboj.

- U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo lice inicijala M.V. sa područja grada Doboja, koje je upravljalo traktorom "IMT" i lice inicijala M.N., državljanin Republike Srbije, koje je upravljalo motocikolom "BMW" sa kojim se na motociklu prevozilo i lice inicijala S.N., također državljanin Republike Srbije.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla usljed kojih je preminuo u Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci - saopćeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Putnik na motociklu S.N. zadobio je teške tjelesne povrede i zadržan je na liječenju u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, dok je vozač traktora zadobio lake tjelesne povrede.

- Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj - navedeno je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.