open-navfaktor-logo
search
MUP HNK
Još jedan napad u Mostaru: Četverica iskočila iz auta, pridružila im se još peterica i pretukli trojicu mladića
U noći 13. na 14. august u 04.35 sati u PU Mostar obratio se dežurni doktor sa CUM Mostar i prijavio da su došla tri lica povrijeđena u tuči.
14.08.2023. u 12:06
get url
text

- Dolaskom pripadnika policije utvrđeno je da se radi o M. S. (2001), D. N. (2003) i K. K.(2001) svi iz Mostara. U razgovoru sa njima izjavili su da su fizički napadnuti u Ulici Put HUD tačnije između pekare Dan i noć i T.R. Visak kada se ispred njihovog vozila zaustavilo vozilo "golf V" iz kojeg su izašla četiri lica a kojima je još prišlo pet lica te ih fizički napalo. U toku napada NN lice je drvetom oštetilo vozilo BMW, vlasništvo M. S, dok su ostala lica udarala po karoseriji vozila pri čemu su nastala oštećenja. Preduzete sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji lica koja su učestvovala u ovom događaju - navodi se u saopćenju MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK). 

Prije mjesec dana na mostu u Mostaru huligani su palicama pretukli dvojicu mladića. Samo nekoliko dana prije ovog napada, napadnuti su Španac i njegov maloljetni sin zbog dresa Bosne i Hercegovine. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.