open-navfaktor-logo
search
Nova biografija
Ivanka maćehu Melaniju Trump iza leđa nazivala "portret"
Novinarka Washington Posta Mary Jordan napisala je biografiju američke prve dame pod nazivom "The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump".
16.06.2020. u 20:58
get url
text
Melanija Trump i Ivanka
Melanija Trump i Ivanka

Knjiga ima 286 stranica i iznosi detalje iz Melanijinog života. U njoj je otkrila dosad nepoznate detalje o porodici Trump. Melania (50) svoju pokćerku Ivanku (38) naziva "princezom", dok je ona svoju maćehu prozvala "portretom" jer malo priča.

- Melaniju su čuli kako Ivanku zove princeza - rekla je Jordan.

Knjiga prikazuje napeti odnos između prve dame i kćerki Donalda Trumpa (74) iz prvog braka. Ivanka je, navodno, ismijavala Melaniju jer malo priča, no Bijela kuća je nakon objave dijelova biografije u New York Timesu to demantirala.

- Te tvrdnje ne mogu biti dalje od istine, a Washington Post i izdavači trebali su provjeriti činjenice s Ivankinim uredom, trebali su to znati - poručio je zamjenik glasnogovornice Judd Deere.

Kažu kako ovakve knjige dodatno potiču nepostojeće intrige.

- Nisu dostojne papira na kojem su štampane - nastavio je Judd. O svemu se oglasila i Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham.

- Priče i izvori u knjizi su lažni. Ni autorica ni izdavač nisu nam se obratili s potpunom listom činjenica za provjeru, a namjerno su izostavili one najluđe laži, poput ove. Ured prve dame nije učestvovao u pisanju ove knjige zbog nepoštene taktike autorice- rekla je Stephanie.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.