navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Proljetni outfit

Svestrana plava košulja uvijek je tu da zablistate

Sigurni smo da će lagane košulje koje su prethodnih mjeseci provirivale ispod kaputa, blejzera i džempera konačno ugledati svjetlo dana i u punini odigrati glavnu ulogu vaše odjevne kombinacije.

Objavljeno: 16.04.2022. u 08:32
get url
text

Bilo da ste ljubiteljica klasičnog, strukiranog kroja ili pak širokih, dugih košulja, šta god da odaberete, osvježit ćete vaš proljetni outfit.

Svetrana plava košulja oduvijek je bila dobra podloga za nježne, pastelne kombinacije u kojima možete provesti cijeli dan. Oversized modeli plavih košulja sa vezenim detaljima ili prugicama odlična su baza za ležerne kombinacije koje uključuju omiljene traperice, kao i hlače visokog struka, u neutralnoj nijansi, kao i tonovima koji će biti odličan kontrast poput ružičaste, ljubičaste ili crvene.

Čak i predimenzionirani modeli koji liče na one posuđene iz muškog ormara, bit će šarmantan odabir za šetnju u predvečerje, romantični piknik ili laganu vožnju biciklom uz hlače ili midi suknje. Ukoliko birate nešto uži kroj plave košulje, nonšalatno je uvucite u hlače širokih nogavica i visokog struka. Isti potez napravite i sa poslovnim hlačama ravnog kroja i spremni ste za radni dan ili poslovni put.

Jednostavno, plava košulja uvijek je siguran izbor kod elegantnih, ženstvenih i decentnih modnih izdanja, uz ravne cipele ili visoke potpetice.

Bezbroj je varijacija kojima su ovosezonski modeli plavih košulja obogaćeni, zato se možete odlučiti za one sa puf rukavima, volanima, prugicama, istaknutim džepom ili kombinacijom sa drugom bojom. Duge ili kratke, sigurno će biti vaš omiljeni modni komad u ovom prijelaznom razdoblju.