navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon mršanja

Stručnjaci sumnjaju: Adele nije mogla tako oblikovati tijelo, zatezala je kožu i bila na botoksu

Pjevačica Adele (32) šokirala je svijet svojim najnovijim fotografijama. Nekada malo punija zvijezda sada je upola mršavija, a mnogi samo nagađaju kako joj je to pošlo za rukom.

Objavljeno: 08.05.2020. u 09:54
get url
text
Adele je doživjela nevjerovatnu transformaciju
Adele je doživjela nevjerovatnu transformaciju

Strani stručnjaci, pak, tvrde kako je uz rigorozne dijete otišla i estetske korekcije, piše Daily Mail.

Kako kažu, nije ništa pretjerano korigirala na sebi. Doktorica Lucy Glancey, koja ima vlastitu ordinaciju, primijetila je kako su pjevačici obrve više nego što su bile te oči šire, a to može biti znak botoksa.

Adele je zadržala volumen u obrazima i vilica joj je definirana, po čemu su zaključili da je Adele možda ubrizgavala filere u lice kako joj lice ne bi bilo ispijeno. Nije isključena ni opcija da je Adele išla na zatezanje kože, budući da je puno smršala.

- Postoji napredna tehnika zatezanja kože laserom i radiofrekvencije za poticanje proizvodnje kolagena, za trenutno zatezanje i podizanje kako bi se smanjila pojava linija i opuštene kože. Ti tretmani dobro djeluju na područje oko očiju, vilice, vrata i ruku - kažu stručnjaci.

Adele je, navodno, izgubila oko 45 kilograma. Držala se restriktivne dijete da dnevno nije unosila više od 1000 kalorija te je redovno vježbala.

- Sada zgleda zdravije i blistavije. Rezultati njenog programa mršavljenja pružili su joj vitak izgled te izraženije i oblikovanije lice - komentiraju stručnjaci.