navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Obolio od COVID-19

Rambo Amadeus stigao kući iz bolnice: Evo šta je poručio...

Antonije Pušić, muzičar poznatiji pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus, poslao je poruku na Facebooku svojim brojnim fanovima širom regije da je pušten iz bolnice i zahvalio se svima koji su se zanimali za njegovo zdravlje posljednjih dana.

Objavljeno: 26.02.2021. u 14:01
get url
text

- Hvala svima koji su se zanimali za moje zdravlje ovih dana. Trebam se paziti još dvadesetak dana, pa bih onda opet trebao biti onaj stari. Imao sam sreće što sam na vrijeme bio podvrgnut tretmanu na Infektivnoj klinici, gdje rade nadljudi, posvećeni eksperti. Respect. Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće da na vrijeme dođe u ruke ljekara, a mnogi do jučer zdravi i pravi ljudi se bore za život, pa se ne mogu radovati punog srca što sam pobijedio ovaj *ebeni virus, za koji dugo nisam ni mogao povjerovati da je zapravo izvanredno podmukao i opasan. Također, nemojte se ni vi opuštati, bez obzira na to jeste li mladi, zdravi, sportaši, je li neko u vašoj okolini preležao ili nije. Dok se ne vakciniše više od 50 posto stanovništva, niko nije siguran. Distanca, maska, ruke - poručio je Rambo Amadeus na snimci nastaloj u njegovom domu.

- Ja sad trebam ući u formu, pored svih restrikcija, izolacija, "higijensko-dijetetskog režima", ipak mi nije niko zabranio da sviram gitaru - napisao je Rambo Amadeus uz video.

Podsjetimo, mnogima omiljeni muzičar prošle sedmice hospitaliziran je zbog komplikacija nastalih zbog COVID-19.