Nakon što su Hana Huljić i Petar Grašo jučer obznanili da čekaju bebu, svi su se zapitali kako sve to doživljava pjevačeva bivša djevojka Danijela Martinović.

Pjevačica se oglasila na Instagramu objavom koja ima znakovitu poruku očito se ne obazirući na nove ljubavne poduhvate svog bivšeg.

- Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz historiju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im aplaudira. A historiju su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori... - ulomak je koji je podijelila na Instagram storyju, naravno iz svoje knjige.

 

Uz to je pratiteljima dala do znanja kako je odlučila svoj 50. rođendan slaviti cijelu godinu, a otkrila je i da joj pokloni i dalje pristižu.

Danijela je nedavno tokom gostovanja na jednoj televiziji otkrila kakav je osjećaj biti slobodan nakon 25 godina veze.

- Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, „u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći "živote, dobar ti dan". Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe - kazala je Martinović.

Izvor: Faktor