Nakon što je objavljena vijest da će Al Pacino i njegova djevojka Noor Alfallah uskoro dobiti dijete, njen privatni život zainteresirao je javnost.

Prema Page Sixu, 29-godišnja Noor i 83-godišnji Al Pacino prvi su put viđeni zajedno u javnosti u aprilu 2022, kada su izašli na večeru, a navodno su počeli izlaziti tokom pandemije. Prije legendarnog Pacina Alfallah se družila s većim brojem poznatih starijih muškaraca.

Alfallah je prije Pacina hodala s Mickom Jaggerom. Pažnju javnosti prvi put je privukla 2017. godine, kad je snimljena s legendarnim rockerom na turneji Rolling Stonesa. Alfallah i 79-godišnji frontmen Rolling Stonesa bili su zajedno oko godinu, od 2017. do 2018. par je počeo izlaziti kada je Mickova tadašnja djevojka Melanie Hamrick bila trudna s njihovim trećim djetetom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

- Uopće me nije briga za godine. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta osjeća. To je bila moja prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna - ispričala je 2018. u intervjuu za magazin Rolling Stones.

Nakon Micka Jaggera je bila s milijarderom Nicolasom Berggruenom, a nekoliko mjeseci kasnije snimljena je s Clintom Eastwoodom pri izlasku iz restorana u Los Angelesu. Kasnije je viđena i na zadnjem sjedištu njegovog automobila. Iako nijedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o njihovom odnosu, Noor je za Daily Mail otkrila da "nisu u vezi".

- Mi nismo zajedno. Ljubavna veza ne postoji. Mi smo porodični prijatelji i to je to - kazala je 2019. godine.

Diplomirala je filmsku produkciju na Univerzitetu Južne Kalifornije (USC), a magistrirala je u istom području na kalifornijskom Univerzitetu u Los Angelesu (UCLA). Potpredsjednica je firme Lynda Obst Productions. Dolazi iz bogate porodice, a njen otac Falah je osnivač kompanije ThirtyOneCapital.

Izvor: Faktor/index.hr