Ako ste nedavno listali naslovnicu na TikToku, mogli ste naletjeti na novi trend - sindrom sretnice (lucky girl syndrome). Riječ je o teoriji koja je postala popularna na ovoj platformi, a osmislila ju je korisnica Laura Galebe, koja je svoj koncept sreće predstavila pratiteljima.

- Od svih ljudi koje poznajem, čini mi se da sam ja najsretnija. Stalno dobivam nevjerovatne prilike koje se pojave niotkud. Mislim da je to zato što uvijek govorim: "Ja sam tako sretna". Očekujem da će mi se dogoditi sjajne stvari i tako na kraju i bude - ispričala je Laura.

@lauragalebe The secret is to assume and believe it before the concrete proof shows up. BE DELUSIONAL. #bedelusional #luckygirlsyndrome #affirmations #lawofassumption #manifestationtiktok #manifestingtok #lawofassumptiontok #manifestation ♬ original sound - Laura Galebe

Njen videozapis pogledalo je više od 2,5 miliona korisnika i mnogi su odlučili testirati teoriju pa su svoje rezultate podijelili na TikToku. Dvije najbolje prijateljice također su podijelile svoje iskustvo s trendom, objasnivši da su počele stalno izgovarati fraze poput "baš sam sretnica" i "ne znam zašto, ali meni uvijek sve polazi za rukom".

One tvrde da su nakon toga odjednom počele osjećati sreću svuda. Njihov je video prikupio više od 3,5 miliona pregleda. "Jezivo je koliko ovo zapravo djeluje", "Kada ste ispunjeni pozitivnom energijom, sve se čini bolje", "Probala sam ovo čim sam pogledala video, promijenilo mi je život", samo su neki od komentara.

@skzzolno i don’t know why it works but… everything works out for us #luckygirlsyndrome #luckygirl #luckygirlsyndrom #manifestation #affirmationsoftheday #affirmations #collegelifehack #lifehack #college #collegegirls ♬ original sound - skzzolno

Izvor: Coolstyle