Iako su im životi pod lupom, svaki njihov korak budno prate fanovi cijelog svijeta, a tokom prethodnih godina imali su i mnoge uspone i padove, no, njihov brak ništa ne može poljuljati.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u novembru 2020. proslavili su 20. godišnjicu braka, a sudeći po posljednjoj objavi slavne velške glumice, još uvijek ne mogu jedno bez drugog.

Fotografija na kojoj 51-godišnja Velšanka ljubi 25 godina starijeg Amerikanca oduševila je više od 150.000 ljudi cijelog svijeta, koji su dali lajk na objavljenu fotografiju Catherine Zeta-Jones.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

 

Nastala uz zalazak sunca, dok se iza njih nazire more, na fotografiji glumica nježno drži rukama lice svog supruga i ljubi njegove usne, ne obazirući se na neobrijanu, sijedu bradu.

Uz to je iskoristila stih Williama Shakespearea:

- Ne mogu pronaći divniji znak ljubavi od ovog poljupca – napisala je Zeta-Jones.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Inače, prije dvije sedmice Michael Douglas dobio je drugo unuče. Nakon trogodišnje Lue Izzy, njegov najstariji sin Cameron Douglas dobio je sa životnom partnericom Viviane Thibe i sina Rydera.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones spadaju u jedne od najdugovječnijih holivudskih parova, čiji brak traje već 20 godina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

U novembru prošle godine obilježili su 20. godišnjicu braka i međusobno čestitali putem profila na društvenim mrežama.