Bliži nam se najbezbrižnije doba godine kada uživamo u produženim vikendima, godišnjim odmorima, ljetovanjima, dobrom društvu i nadasve, naravno, ljetnoj modi.  

Desetak dana nas dijeli od početka ljeta, i premda još vlada promijenljivo vrijeme, pripadnice ljepšeg spola sanjaju o toplim danima, laganim haljinama, suknjama, topovima i plaži u bikiniju. U najtoplijim danima ne želimo da nas išta sputava u svim aktivnostima, kada se čini da dan traje i duže od 24 sata, a čini nam se da nikada nemamo vremena za sve što poželimo i planiramo, pa biramo laganu, prozračnu, lepršavu i eteričnu odjeću.

Detalj koji će u predstojećoj sezoni dominirati u ženskoj garderobi su volani. Viđat ćemo ih na haljinama, majicama, suknjama, pa čak i kupaćim kostimima. Oni će biti pravo modno osvježenje uz postojeće odjevne komade i modne dodatke koje nosimo iz jedne ljetne sezone u drugu.

Komercijalni brendovi nude raznovrsnu ponudu modela s prpošnim volanima na koje biste mogli skrenuti pažnju ako tražite nove hit komade za svoj ljetni ormar.