navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Postalo viralno

Objavila je da traži muža koji je pobjegao, "Sherloci" s interneta ga našli za manje od dana

Neki su već označili Charliejev navodni Twitter nalog i naveli da su se dopisivali s njim na Bumble aplikaciji za upoznavanje.

Objavljeno: 10.04.2024. u 11:56
get url
text
Objava postala viralna
Objava postala viralna /
FOTO: TMZ
Žena iz Massachusettsa u SAD-u zamolila je korisnike Facebooka da lociraju njenog muža koji je prije godinu dana samo napustio nju i njihovo dvoje djece.
Ashley McGuire je podijelila objavu prije nekoliko dana na svom Facebook profilu kako bi "testirala moć Facebooka" u pronalaženju svog muža, prenosi India Today.
- Prošle godine, kad sam bila trudna s našim najmlađim djetetom, on je zaključio da biti muž i otac više nije životni stil koji želi i napustio nas je, nestao je bez traga. Jednu bebu nije vidio više od godinu, a jednu nije nikad upoznao. Odselio se negdje izvan države i promijenio broj telefona - napisala je Ashley.
Navela je da je čula da njen muž sada koristi ime Charlie, Britanac je i šarmantan.
- Chef je i vjerovatno radi negdje u ugostiteljstvu. Vjerovatno nikada nije spomenuo da ima ženu i djecu u Massachusettsu. Ako ga poznaješ, ako radiš s njim, ako izlaziš s njim ili se družiš s njim, možeš li mu, molim te, reći da me kontaktira ili mi reći gdje da ga nađem - dodala je.
Hiljade su se okupile oko Ashley, a bezbroj Sherlock Holmesa na mreži "skočio je" na slučaj kako bi pomogao locirati Charlieja.
Neki su već označili Charliejev navodni Twitter nalog i naveli da su se dopisivali s njim na Bumble aplikaciji za upoznavanje.
Njen post prenijelo je niz medija, a objava je postala viralna, što je dovelo do toga da ga i pronađe kako bi, tvrdi, potpisali papire za razvod.
Za manje od 24 sata nakon što je njena molba uzela maha, Ashley je podijelila novosti. Napisala je da je dobila dovoljno informacija da locira svog otuđenog supružnika, naveo je portal TMZ.
Sljedbenike je zamolila da ne šire mržnju prema Charlieju, jer ona jednostavno samo želi okončati ovo poglavlje zbog njihove djece.
Kasnije je Ashley za jednu radio emisiju rekla da je njen suprug stupio u kontakt s njom ubrzo nakon što je objava postala viralna na društvenim mrežama. Stoga je uklonila svoju objavu na Facebooku.
POVEZANO