navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Reality zvijezda dovodi i djecu

Kim Kardashian u junu stiže u Beograd, evo koje je zahtjeve starleta imala

Glavni razlog posjete je otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u Beogradu

Objavljeno: 15.04.2024. u 21:26
get url
text
Kim Kardashian
Kim Kardashian
Kim Kardashian polovinom juna dolazi u Srbiju.
Kako ekskluzivno saznaje srbijanski Kurir, najpoznatija reality zvijezda na svijetu u Beograd dolazi sa djecom.
Glavni razlog posjete je otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u Beogradu, a tom prilikom Kim će prisustvovati i velikoj zabavi u njenu čast, koja će biti upriličena na jednom ekskluzivnom mjestu.
- Sa Kim će biti i cijeli njen tim, a na beogradski aerodrom će sletjeti u svom privatnom avionu koji je prije nekoliko godina kupila za nevjerovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsjesti u predsjedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - rekao je sagovornik Kurira te dodao:
- Pored svog ličnog, Kim će u Beogradu na usluzi imati i dodatno 24-satno osiguranje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom dijelu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki party u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke srbijanske estradne ličnosti sa A liste - naveo je izvor pa otkrio šta je sve to Kim zahtijevala od organizatora njenog dolaska kako bi se posjeta i ostvarila.
Starleta je imala posebne želje kada su u pitanju znamenitosti koje želi obići u Srbiji.
- Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno posjeti Hram Svetog Save, koji je vidjela na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i dio pored rijeke. Od organizatora je zahtijevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbjegla paparazze, koji će je sigurno pratiti u stopu. Pored toga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svježeg cvijeća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku Sedmicu visoke mode - istakao je sagovornik Kurira.
POVEZANO