navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
New York

Boja koju mnoge žene izbjegavaju: Amal Clooney još jednom potvrdila da je modna ikona

Poznata advokatica prati 74. zasjedanje Generalne skupštine Ujedinjenih naroda, a fotografi su je snimili prilikom dolaska u sjedište UN-a

Objavljeno: 25.09.2019. u 19:15
get url
text

Nakon dužeg vremena paparazzi su fotografirali Amal Clooney dok je hodala ulicama New Yorka, gdje je doputovala zbog poslovnih obaveza.

Poznata advokatica i jedna od najbolje odjevenih žena današnjice, prati 74. zasjedanje Generalne skupštine Ujedinjenih naroda, a fotografi su je snimili prilikom dolaska u sjedište UN-a.

I dok u svečanim prilikama, poput primjera radi, filmskih premijera na koje dolazi sa suprugom Georgeom ili raznih glamuroznih gala večera često eksperimentira s modom i bira zanimljive komade netradicionalnog kroja, u poslovnim prigodama uvijek je vjerna eleganciji.

Maksimalno primjerena, Amal za važne sastanke bira decentne haljine strogog kroja, odijela ili jednostavne damske komplete poput onog koji je ovaj put nosila.

U sjedište UN-a došla je odjevena u zelenu suknju i kaput modne kuće Burberry, a ispod kaputa nosila je bež majicu s istim potpisom.

Kombinaciju je upotpunila bež štiklama i torbom modne kuće Dior.