navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sofisticiran outfit

U novoj sezoni "And Just Like That..." Carrie Bradshaw pojavljuje se u sasvim novim modnim izdanjima

U toku je snimanje druge sezone serije "And Just Like That...", a iako su detalji o novim avanturama Carrie, Charlotte i Mirande još uvijek nepoznati, fanovi s nestrpljenjem očekuju i nove odjevne kombinacije protagonistica.

Objavljeno: 13.10.2022. u 09:23
get url
text

Ko čeka, taj i dočeka, pa je tako Sarah Jessica Parker posebno iznenadila posljednjim outfitom.

Njen lik Carrie Bradshaw kroz sedam sezona "Seksa i grada" eksperimentirao je s eklektičnim lookovima i spajanjem nespojivog, no nikad s monohromatskim lookom, pa su nove fotografije sa seta podigle puno prašine.

Naime, ovo je prvi put da je Bradshaw nosila jednu boju od glave do pete, i to - fuksiju.

Outfit je sofisticiran i ispoliran. Na fotografiji Carrie nosi sandale na visoku petu, vintage haljinu i torbicu u kombinaciji s luksuznim nakitom.

Prosijedu kosu stilizirala je u zalizanu punđu, a na licu je imala minimalan makeup.

Koliko je ovaj look značajan za Carrie dokazala je i Sarah Jessica Parker objavom fotografija na Instagramu na kojima popravlja štikle.

Na prvi pogled, monohromatsko izdanje je nimalo nalik Carrie Bradshaw, no s druge strane praćenje trendova je oduvijek njena jača strana.

Pink look od glave do pete trenutno je jako popularan, prvenstveno zahvaljujući Barbiecore trendu, odnosno dizajnu Pierpaola Picciolija iz Valentina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)