navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni par

Tom Hanks: Još ne znamo kako smo se zarazili, Riti je bilo puno gore

Tom Hanks (63) i njegova supruga Rita Wilson (63) među prvima su javno objavili kako su zaraženi koronavirusom, a prvi su ga i preboljeli.

Objavljeno: 21.04.2020. u 10:25
get url
text
Tom Hanks i Rita Wilson
Tom Hanks i Rita Wilson

Hanks je otkrio i kako je Rita imala većih zdravstvenih problema s tom respiratornom bolešću.

- Rita je gore prošla od mene. Imala je mnogo višu temperaturu i neke druge simptome. Izgubila je osjet okusa i mirisa, veći dio te tri sedmice nije niti malo uživala u hrani - prisjetio se Hanks njihova zajedničkog bolovanja u Australiji.

Glumac je imao lakše simptome, a opisao ih je kao bol u tijelu i jaki umor, a bilo mu je teško obavljati i najjednostavnije vježbe. Prisjetio se kako ga je medicinsko osoblje s čuđenjem gledalo kad bi im ispričao o svom neuspjelom pokušaju vježbanja.

Iako su virus preboljeli, Rita i Tom još ne znaju kada su se i kako zarazili. Nakon što su ozdravili par se vratio u Los Angeles, zatvorili su se u karantinu na dvije sedmice te su i nakon toga u samoizolaciji u svom domu.

- Australski dužnosnici kazali su nam kako vjeruju da smo se zarazili ili u Americi ili tokom putovanja u Australiju gdje je Hanks snimao film, a ja sam imala turneju kojom sam promovirala novi album - otkrila je nedavno Rita.