navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oblijetali je muškarci

Suzana Mančić o oženjenom pjevaču koji joj se udvarao: Visio je s četvrtog sprata u gaćama

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije Suzana Mančić (66) u autobiografiji "Neukrotivo srce", koja je objavljena prije 11 godina, pisala je i o ljubavnom životu.

Objavljeno: 27.07.2023. u 08:46
get url
text

Sada srbijanski Blic prenosi dio u kojem je opisala kako je jedan poznati muzičar bio dosta uporan u namjeri da osvoji njeno srce.

- Ambasador i ja smo krili našu vezu od javnosti i svi su mislili da sam ja, ustvari, slobodna. Udvarača je bilo jako puno. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam voljela imati afere s kolegama, a i nisam se ni ponašala "slobodno". Ali bio je jedan, jako popularan pjevač, koji je bio i vrlo uporan. Oblijetao me, pa oblijetao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopće ne prihvaćam njegovo upucavanje - otkrila je Suzana za Blic.

U sljedećem odlomku je pisala o tome kako je pjevač bio toliko uporan i stalno ju je pratio te je skoro došlo do nesreće dok je uhodio voditeljicu.

- Jedne večeri na turneji, kada smo bili u Čapljini, s Biljanom Ristić sam dijelila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što je dosta visoko, soba je imala francuski balkon. Poslije koncerta, on krene s navaljivanjem, ovim riječima: "Daj mi malo, molim te!" E, baš ti ne dam!, rekla sam. "Samo malo, molim te...", ponavljao je pjevač i nije popuštao. Naravno, nas dvije smo otišle u sobu. Poslije nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pjevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: "Puštajte me ili ginem!" Nas dvije smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata - otkrila je voditeljica i dodala:

- Da li zbog mog odbijanja ili njegovog karaktera, a prije će biti ovo drugo, kad sam se puno godina kasnije slikala za Playboy, baš on se našao moralizirati i prozivati me. Najgrublje i najglasnije od svih. Nije otkrila o kojem je pjevaču riječ, a Suzana je sada u sretnom braku s poduzetnikom Simeonom Ocomokosom koji živi u Grčkoj i već 23 godine njihova veza funkcionira na daljinu.

- To je ljubav na daljinu, provodimo vikende zajedno, ljetovanja, zimovanja. Rekla sam mu da nikada neću biti njegova porodica, ali mi smo par, fenomenalan par. Porodica je ona zajednica koja ima zajedničku djecu. U odnosu na mene je imućan, i prvi i drugi put sam ja zaprosila svoga muža - ispričala je Mančić jednom prilikom o svom braku.