navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Fotografija sa Instagrama

Slavni pjevač promijenio imidž: Kako Rickyju Martinu stoji sijeda brada

Pjevač i izvođač nekih od najvećih muzičkih hitova svih vremena, popularni Ricky Martin svojim fanovima na Instagramu pohvalio se drastičnom promjenom imidža na koju se sam odlučio.

Objavljeno: 17.02.2021. u 14:17
get url
text

Naime, 49-godišnji Ricky sa svojih 14,9 miliona pratitelja u posljednje vrijeme dijeli fotografije na kojima pozira s izblijedjelom bradom, a na ovaj eksperiment odlučio se uoči snimanja novog muzičkog spota u Portoriku i to kako je sam na Instagramu priznao - iz dosade.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Jedna od posljednjih fotografija na kojoj pozira s novim imidžem je ona na kojoj je otkrio i da mu je stigao Grammy za album "Pausa" koji je objavio 2020. godine.

No, prestižna nagrada kao da je ostala u sjeni bijele brade koja mu je inače prirodno smeđe boje, zbog čega su neki i zaključili da je neprepoznatljiv.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

I dok se jednom dijelu fanova svidjela promjena, drugi dio ostao je malo manje oduševljen.

"Pokrećeš novi trend", "Zauvijek ćeš ostati cool", "Plavuše se bolje zabavljaju", "Molim te, vrati se na staro", "Žao mi je, ali ne sviđa mi se", "I ja ću ovo probati", "Kako si lijep", "Da sam na tvom mjestu, izblijela bih i kosu. Izgledao bi još bolje", "Kako ti može biti dosadno s četvero djece" - samo su neki od komentara koje je slavni pjevač dobio.