navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi imidž

Slavni glumac "nabubrio" od botoksa, zapustio kosu, pokazao preplanuli ten

Tom Cruise (60) pokazao je novi imidž dolaskom na crveni tepih nakon dugo vremena.

Objavljeno: 15.02.2023. u 08:31
get url
text

Holivudski glumac viđen je nakon osam mjeseci na svečanosti za nominirane za Oscara u hotelu Hilton u Beverly Hillsu, piše The Guardian.

Njegov najnoviji film "Top Gun: Maverick" osvojio je nominacije u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film.

Tom se na događaju pojavio u plavom odijelu s nešto dužom kosom i preplanulim tenom.

Posljednjih godina pričalo se kako je pretjerao s botoksom, a u oktobru 2021. godine šokirao je javnost izobličenim licem.

Tada je snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je fanove začudilo podbuhlo i natečeno lice.

O izgledu glumca kasnije se oglasila i vrhunska estetska hirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica o kojem se tada pričalo.

- Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - zaključila je Raja.

S njom se usaglasio i hirurg Ross Perry, koji je sugerirao da bi Tomov prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.