navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Tajne njene ljepote

Slavna Velšanka otkrila koji su to beauty proizvodi bez kojih ne može

Prelijepa Velšanka Catherine Zeta-Jones nedavno se pridružila glumačkoj postavi Foxove serije "Prodigal Son", a proširila je i svoje poslovno carstvo modnom kolekcijom Casa Zeta-Jones, što joj je bio san zadnjih 20 godina i ne krije koliko je ponosna na taj poslovni iskorak.

Objavljeno: 27.03.2021. u 21:33
get url
text

- Moja mama bila je krojačica i svu je odjeću sama šila, a i mene je naučila tako da sam godinama maštala o tom podvigu. Rezultat je prekrasna i praktična kolekcija koja je kvalitetno krojena i ima pristojnu cijenu. Volim kad nešto izgleda puno skuplje nego što ustvari jeste - kaže Zeta-Jones.

No, 51-godišnja Velšanka nije se zaustavila samo na tome. Prošle je jeseni zaronila i u beauty vode te "izbacila" maskaru i tuš za oči saradnji s brendom wUnder2.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Rođena Velšanka koja je karijeru izgradila u Hollywoodu većinu godine provodi u svom domu na Mallorci gdje uživa u šetnjama i planinarenju.

- To je odlično mjesto da napunite baterije. Zovem ga svojom nirvanom - kaže Zeta-Jones i otkriva da su joj upravo mirisi Mallorce inpsiracija i za biranje parfema. Volim parfeme Tom Ford Jasmin Rouge i Tom Ford Noir de Noir. Imamo mnogo jasmina oko kuće na Mallorci i uvijek odem na plivanje kad sunce zalazi, a tad jasmin najintenzivnije miriše. Ti parfemi bude divne spomene - kazala je glumica za Glamour i usput otkrila nekoliko beauty tajni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Crna bujna kosa njen je zaštitni znak, a sad znamo i kako je njeguje.

- Često odlazim na šišanje kako bih skinula vrhove. Moja kosa je suha i zapravo jako tanka, ali je ima puno, pa na krajevima koristim ulje Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil. Kad ne radim nastojim izbjegavati fen i ostale aparate jer kad snimam kosa mi se dosta uništi. Nema ničeg goreg nego kad imaš puno kose koja je u lošem stanju - kaže glumica.

Otkrila je i bez kojih beauty proizvoda ne može:

- Da sam na pustom otoku ponijela bih svoju maskaru jer mi je trebalo tako puno vremena da pronađem odgovarajuću formulu. Ne mogu ni bez kreme Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Bila sam zaštitno lice Elizabeth Arden nekoliko godina, ali sam tu kremu koristila puno prije jer je to jedina krema koju je moja baka kupovala i to je bilo njezino rješenje za sve probleme. Ako se porežeš staviš je na ranu, ako izgoriš na suncu, namažeš se s njom. Treća stvar koju uvijek moram imati je Epsom sol, a koristim je još otkako sam se bavila stepom i u kupki od nje bih namakala stopala. Pomaže mi kadgod me bole noge, leđa – kaže glumica.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Kad bi mogla mijenjati jednu beauty percepciju, kaže Zeta-Jones, to bi bila ona oko obrva.

- Ne trebate imati nacrtane ili tetovirane obrve. Volim obrve koje izgledaju prirodno, a ne savršeno. Moja kćerka ima prekrasne obrve i rekla sam joj još kada je imala četiri godine da ih nikad niko ne smije dirati. Zna kako ih treba počupati, a ima divne, guste, prirodne obrve koje prekrasno zaokružuju njeno lice – ističe Zeta-Jones.