navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Šesto zajedničko dijete

Proširenje porodice Aleca i Hilarije Baldwin šest mjeseci nakon što su dobili sina

Šezdesetdvogodišnji glumac Alec Baldwin i njegova dvadeset pet godina mlađa supruga Hilaria dobili su sedmo dijete, otkrio je neimenovani izvor za magazin People. Slavni par se na Instagramu pohvalio sretnom viješću.  

Objavljeno: 02.03.2021. u 14:28
get url
text

U opis fotografije na kojoj pozira s djecom, Hilaria je napisala "7", a to je zapravo broj djece koju Baldwin ima, uključujući i kćerku Ireland koju je dobio u braku sa glumicom Kim Basinger. Istu fotografiju objavio je i glumac napisavši: "Moj život".

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Novo proširenje porodice Baldwin je iznenadilo fanove s obzirom na to da je par dobio sina Eduarda prije šest mjeseci, a u javnosti nisu otkrivali da čekaju još jedno dijete. Spol bebe zasad nije poznat, kao ni jesu li dijete usvojili ili ga je rodila surogat majka. Uz novorođenu bebu i sina Eduarda, par ima još četvoro zajedničke djece- sinove Romea, Leonarda, Rafaela i kćerku Carmen.

Gostujući nedavno u emisiji kod Ellen DeGeneres slavni glumac se našalio kako njegova žena voli "skupljati bebe".

- Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki skupljaju automobile, neki skupljaju satove, umjetnine. Moja supruga skuplja bebe. Voli bebe- rekao je Alec.