navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otac Severininog sina

Oglasio se i Milan Popović: Gospođa majka više od pola termina nije dolazila po dijete

Srbijanski biznismen Milan Popović oglasio se nakon što mu je Županijski sud u Hrvatskoj u potpunosti vratio starateljstvo nad njegovim i Severininim sinom Aleksandrom Popovićem. On je time reagovao i na izjave pjevačice koje je dala nakon posljednje odluke suda.

Objavljeno: 24.01.2024. u 08:24
get url
text

VEZANI TEKST - Severina izgubila starateljstvo nad sinom, pjevačica poručila: Dijete se izjasnilo da želi biti sa mnom

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka vijeća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu i druge sudije ovog postupka su nanijeli nenadoknadivu štetu našem djetetu - rekao je Popović za RTL te dodao:

- Nastavit ću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dijete. Tih 20 mjeseci kada je dijete živjelo kod mene, majka više od pola termina nije dolazila po njega, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa djetetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156 - kazao je Popović.

Severina je nakon posljednje odluke suda oštro reagirala ističući, između ostalog, da će se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, te da se dijete izjasnilo da želi živjeti s njom.