navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumac i komičar

Nick Cannon dobio 12. dijete, evo kako se zove djevojčica

Glumac, reper i komičar Nick Cannon u ovoj godini proširio je svoju već poprilično veliku porodicu za još petero članova.

Objavljeno: 31.12.2022. u 08:38
get url
text

Posljednja, dvanaesta prinova, djevojčica Halo Marie Cannon, rodila se prije dvije sedmice, a njena majka Alyssa Scott sretnu vijest podijelila je ovog četvrtka na društvenim mrežama.

Prvo zajedničko dijete Cannona i Alysse, dječačić Zen, preminuo je u novembru prošle godine zbog tumora na mozgu u dobi od pet mjeseci.

Scott ga se, kako prenosi Page Six, prisjetila u emotivnoj objavi povodom rođenja kćerkice, poručivši kako je "Zen u svakom njenom udisaju.

- 14. decembra 2022., naši životi su se zauvijek promijenili. Znam da je Zenov duh bio s nama u sobi tog jutra. Znam da nas gleda odozgo. Svaki dan mi pokazuje znakove. Zauvijek ću čuvati ovu uspomenu. Sjećat ću se zvuka Nickovog glasa koji govori „djevojčica je“ i bljeska svega što smo prošli na njegovom licu. Sjećat ću se zvuka njenog povika pri prvom udahu i osjećaja otkucaja njenog srca uz svoje. Slatka djevojčice, dobila sam svoje iznenađenje. Volimo te, Halo Marie Cannon - poručila je Alyssa uz kompilaciju videa iz bolnice.

Podsjetimo, uključujući i novorođenče, Cannon ima 12 djece s ukupno šest žena. S bivšom suprugom Mariah Carey ima blizance Moroccana i Monroe. S manekenkom Bre Tiesi ima četveromjesečnog sina Legendaryja, dvomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena, dvomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa (@itsalyssaemm)