navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna manekenka

Nakon višegodišnje borbe s bolešću, Bella Hadid se vratila na piste i objavila video iz backstagea

Bella Hadid vratila se svom poslu modela pet mjeseci nakon što je uzela bolovanje i pauzirala zbog višegodišnje borbe s lajmskom bolešću.

Objavljeno: 10.08.2023. u 22:06
get url
text

VEZANI TEKST - Jedna od najljepših žena svijeta u suzama progovorila o bolesti: "Društvene mreže su samo laž..."

- Prvi dan na setu nakon pet mjeseci - napisala je 26-godišnja manekenka dok je u srijedu na TikToku dijelila snimke iza kulisa, piše Daily Mail.

Hadid, koja je obavještavala obožavatelje o svojim stalnim zdravstvenim problemima, izgledala je svježe, odmorno i optimistično dok se snimala u frizerskom i šminkerskom stolcu.

Objava je izazvala izljev ljubavi obožavatelja, a mnogi su popularnoj Belli rekli da im je "drago da se osjeća bolje". Također, brojni su istaknuli da izgleda "prelijepo i jače nego ikad".

Hadid je pauzirala svoju karijeru i odmakla se od društvenih medija kako bi počela liječiti lajmsku bolest u nadi da će simptome hronične bolesti staviti "pod kontrolu".

Tokom vikenda objavila je niz uspomena na kojima je prikazana u najgorim trenucima svojih zdravstvenih problema, kao i isječke njene medicinske dokumentacije od posljednjih nekoliko godina.

Ranije je, unatoč iscrpljujućoj bolesti i bolnim tretmanima, istaknula kako "ne bi ništa mijenjala" te bi "prošla kroz sve ovo opet" jer ju je to u konačnici učinilo onakvom kakva je danas.

@babybella777

First day back on set in 5 months!

♬ Sprinter Dave x Cench - Spotify Audios