navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumica otkrila

Kultni triler "Sirove strasti" proslavio Sharon Stone, ali je i uništio

Sharon Stone kaže da je izgubila starateljstvo nad djetetom zbog golotinje u "Sirovim strastima".

Objavljeno: 07.07.2023. u 19:07
get url
text

Glumica je u podcastu Table for Two s Bruceom Bozzijem rekla da ju je kultni triler proslavio, ali i uništio jer je izgubila starateljstvo nad sinom Roanom više od 10 godina nakon što je film objavljen.

- Izgubila sam starateljstvo nad svojim djetetom. Sudija je pitao moje dijete, mog malenog, sićušnog dječaka: "Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?". To je bilo zlostavljanje od strane sistema i propitkivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu - ispričala je glumica.

- Ljudi se sada pojavljuju potpuno bez odjeće na običnoj televiziji. Vidjeli ste možda manje od pola sekunde moje potencijalne golotinje, a ja sam zbog toga izgubila skrbništvo nad svojim djetetom - dodala je 65-godišnjakinja.

Stone se udala za istraživačkog novinara Phila Bronsteina 1998. Par je 2000. posvojio sina Roana, koji danas ima 22 godine. Međutim, Bronstein je 2003. podnio zahtjev za razvod, a Stone je zatražila puno starateljstvo, koje joj je 2004. bilo odbijeno zbog filma.

- To je također okončalo sve moje spojeve. Mislim da muškarci nisu željeli izlaziti sa ženom o kojoj su drugi muškarci tako razmišljali. I to je također promašaj muške stvarnosti. Jedva sam to prihvatila - dodala je Sharon.