navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Koristio ogromnu moć

Još devet žena optužilo slavnog komičara da ih je drogirao i silovao

Još devet žena optužilo je slavnog komičara Billa Cosbyja za seksualne napade u tužbi u kojoj se navodi da je koristio svoju ogromnu moć, slavu i prestiž kako bi ih učinio žrtvama.

Objavljeno: 15.06.2023. u 09:21
get url
text

U tužbi podnesenoj saveznom sudu u Nevadi navodi se da su žene bile drogirane i napadnute između otprilike 1979. i 1992. u kućama, svlačionicama i hotelima u Las Vegasu, Renu i Lake Tahoeu.

Jedna žena tvrdi da ju je Cosby namamio iz New Yorka u Nevadu, gdje ju je u hotelskoj sobi drogirao nečim što je tvrdio da je bezalkoholni gazirani cider, a zatim je silovao.

 VEZANI TEKST - Nova tužba protiv slavnog komičara: Bivši model tuži ga da ju je drogirao i silovao

Cosbyja je više od 60 žena optužilo za silovanje, seksualni napad i seksualno uznemiravanje. On je odbacio sve optužbe vezane uz seksualne zločine, piše NBC News.

Bio je prva slavna osoba osuđena u eri pokreta #MeToo te je proveo gotovo tri godine u zatvoru u blizini Philadelphije, prije nego što je viši sud odbacio osudu i pustio ga 2021. godine.

Ranije ove godine porota u Los Angelesu dodijelila je 500.000 dolara ženi koja je rekla da ju je Cosby seksualno zlostavljao u Playboyevoj vili kada je imala 16 godina, 1975. godine.