navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Stihovi diraju dušu

Indira otkriva sve o duetu, oboje oduševljeni: Sa bratom Halidom dogodila se "Iskra"

Nju nikad nećete vidjeti loše raspoloženu! Bilo da se nalazi u žiriju popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato - All Stars" koji svake nedjelje na Novoj TV prati stotine hiljada gledalaca ili da pjeva na nekom koncertu, Indira Levak iste sekunde popravlja raspoloženje.

Objavljeno: 01.05.2021. u 19:46
get url
text

Ovih je dana s dobrim prijateljem, bratom kako ga zove, Halidom Bešlićem snimila pjesmu "Iskra", koju će zajedno izvesti početkom juna u Vodicama na CMC festivalu. Indira otkriva kako je pjesma nastajala i zašto će se o "Iskri" još itekako pričati.

- Branimir Mihaljević potpisuje muziku, a ja sam autorica stihova koji diraju u dušu. Već godinama Halid i ja govorimo o duetu, no nikako se nije dogodila prava pjesma, do sada. Na veliku radost i sreću, kada smo Branimir i ja napisali "Iskru", znali smo da je to ta pjesma koju ću otpjevati s mojim bratom Halidom. On mi već godinama zamjera što ga nisam pozvala da zajedno otpjevamo "Gukni golube", koju uistinu voli. Govorila sam mu: Pričekaj, doći će naša pjesma! I to se sada dogodilo. Oboje smo oduševljeni kako zvuči, a vjerujem da će se svidjeti i publici - kaže Indira. 

Još uvijek nema datum, kada se može očekivati premijera pjesme u radijskom eteru, i sve je usklađeno s nastupom na CMC-u. 

- Zbog cijele situacije s pandemijom trenutno nam je snimanje spota teško izvedivo, ali ima vremena - poručuje Indira, te pojašnjava kako je došlo do ove saradnje. 

- Dugo smo kuhali ovaj duet, ništa osrednje nije dolazilo u obzir. Čekali smo pjesmu koja će osvojiti mnoga srca, ne samo po emociji nego i da lako ulazi u uho na prvo slušanje. To se upravo dogodilo s "Iskrom", jer kada krenu prvi taktovi i čujete prve stihove - naježite se! Halid je legenda i uistinu je gušt s njim raditi, pjevati, družiti se. Oduvijek mi je bila želja snimiti duet i eto - napokon se ostvarila! On je svoje vokalne dionice snimao u Sarajevu, ja u Zagrebu, i kada su se povezali u studiju, nastala je čarolija. 

Halid je moj dugogodišnji prijatelj, ja njega zovem bratom jer dijelimo iste emocije prema glazbi, a on mene sestrom. Tu našu povezanost istakli smo i u pjesmi za CMC festival, kojoj se oboje veselimo. To vam sve dokazuje da je naše prijateljstvo uistinu jako duboko… Na svim mojim koncertima, kao i na privatnim druženjima, čut ćete kako izvodim Halidove hitove. Kada nastupam s tamburašima obavezno pjevam njegove pjesme uz koje smo svi odrasli, voljeli, živjeli. Mogu vam najaviti da ću sigurno u budućnosti snimiti i tamburaški album s pjesmama za dušu jer tambura je oduvijek u mom srcu - govori ona, objavila je Slobodna Dalmacija.