navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uplašila pratioce

Fanovi zgroženi izgledom kraljice popa: Šta joj se dogodilo?

Slavna pjevačica i kraljica popa Madonna ovih je dana uplašila svoje fanove i pratioce na Instagramu svojom novom fotografijom na kojoj je njeno lice izgledalo otečeno i bolno.  

Objavljeno: 12.10.2023. u 12:02
get url
text

65-godišnja Madonna u takvom se izdanju dosad nije pokazivala, pa pratioci nisu mogli vjerovati koliko drukčije izgleda, baš kao ni na novim paparazzo fotografijama koje su se pojavile nakon toga, a kojima je pokušala pobjeći i sakriti se, piše Mirror.

- Šta joj se dogodilo, usne joj izgledaju bolno - komentarisali su njeni pratioci.

Sve je prokomentirao i plastični hirurg, koji tvrdi da je Madonnino punije lice posljedica boravka u bolnici u kojoj je provela nekoliko dana na intenzivnoj njezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije koju je dobila.

- Čini se da postoji malo oticanje lica i usana. Viđena je početkom godine sa znatnim promjenama, a ljetos je bila primljena na intenzivnu njegu i ponekad se kod pacijenta mogu razviti otekline ili edemi iz mnogo različitih razloga. Njen sadašnji izgled može biti posljedica nečega sličnog.

Svako ko razmišlja o estetskoj hirurgiji trebao bi biti potpuno svjestan da uvijek postoje potencijalni rizici ili komplikacije. Pacijenti imaju prijeoperativne procjene kako bi ih se upozorilo na potencijalne rizike od problema koji se mogu javiti poslije - izjavio je hirurg Reza Nassab.

Nagrađivani stručnjak za estetiku Amish Patel vjeruje pak da je Madonna možda imala alergijsku reakciju zbog koje je toliko natekla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)