navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U igri sa mališanima

Druženje sa oboljelom djecom iz Palestine: Kraljica Rania dobila i nekoliko naljepnica na licu i rukama

Jordanska kraljica Rania jučerašnji dan provela je u emotivnom druženju s palestinskom djecom oboljelom od karcinoma koji svoju terapiju primaju u medicinskom centru u Ammanu.

Objavljeno: 30.11.2023. u 17:55
get url
text

Rania je s mališanima sjedila za stolićem i bojila crteže, a osim njene nježnosti, primijetan je bio i suptilan izbor odjeće.

Iako je 53-godišnja kraljica i inače poznata po svom elegantnom minimalizmu, za ovu dirljivu priliku s posebnom je pažnjom birala stajling u neutralnim, nježnim tonovima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

U prvom planu našao se njen džemper s pletenim uzorkom, kragnom i skraćenim rukavima koje bi svaka modna zaljubljenica rado uvrstila u svoju garderobu kao dio capsule kolekcije.

Ovaj elegantni komad od kašmira dolazi s potpisom Max Mare, a Rania ga je kombinirala s otmjenim bijelim hlačama širokog kroja.

Dan je završila i s posebnim "modnim dodacima" jer je usred igre na njenom licu i rukama bilo i nekoliko šarenih naljepnica leptira koje je kraljica Rania odlučila ostaviti kao poseban ukras, jer su ih svojim ručicama nalijepili mališani. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)