navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nagađanja o operacijama

Doktor objasnio zašto Brad Pitt sa 60 godina izgleda tako mladoliko

Brad Pitt i njegov kolega Javier Bardem viđeni su u Daytoni na Floridi, gdje su snimili scenu za film Apex. Fotografije su se odmah počele širiti društvenim mrežama, potaknuvši nagađanja o tome da se 60-godišnjak možda podvrgnuo estetskim operacijama. 

Objavljeno: 27.01.2024. u 19:15
get url
text

Nagađanja o faceliftingu došla su brzo nakon što je video liječnika koji komentira Pittov bezvremenski izgled postao viralan.

 

Doktor Jonny Betteridge u videu tvrdi da postoje naznake da je Brad Pitt podvrgnut operaciji stezanja, koja može koštati i više od 17.000 dolara i zahtijeva razdoblje oporavka od dva do tri mjeseca. Liječnik je usporedio fotografije holivudske zvijezde snimljene na dodjeli Oscara 2020. s onima iz jula prošle godine kada je sjedio na središnjem terenu u Wimbledonu.

- To je bio on prije četiri godine 2020. godine i možete vidjeti da pokazuje normalne znakove starenja. Duboke statičke linije, gubitak volumena u području oka i srednjeg lica, i malo progiba kože u donjem dijelu lica - rekao je Betteridge.

Prošle godine to je bilo na Wimbledonu gdje ste primijetili njegovu transformaciju, dodaje.

- Pogledajte promjenu na njegovom licu i pogledajte kako mladoliko izgleda kad ga pogledate sa strane u profilu. Možete vidjeti da je promjena donje konture lica zaista impresivna, a ako tražite taj ožiljak, možete vidjeti da je povezan s faceliftingom - nastavio je i dodao da Pittovo uho ima "klasičan izgled ožiljka od faceliftinga".

- Mislim da je ovo odličan primjer dobro napravljene operacije - zaključio je.

Video je izazvao brojne komentare, a pregledan je čak pet miliona puta. Betteridge je kasnije za The Sun rekao kako smatra da je video postao viralan jer ljudi ne mogu vjerovati kako dobro glumac izgleda sa 60 godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Jonny Betteridge (@drjb.aesthetics)