navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna pjevačica

Dao joj je fan iz publike: Rita Ora na udaru kritika jer se ogrnula srbijanskom zastavom

Na društvenim mrežama kruže snimci britanske pjevačice kosovskog porijekla, Rite Ore, na kojima se može vidjeti kako joj iz publike daju zastavu Srbije koju potom uzima te se u jednom trenutku i ogrnula njom.

Objavljeno: 27.08.2023. u 18:18
get url
text

Skandal se dogodio u subotu kada je Rita Ora nastupala na muzičkom festivalu u Mađarskoj. 

Kako su odmah krenule žestoke kritike na račun pjevačice, Rita se oglasila za Klan Kosova TV i poručila da nije vidjela o čijoj se zastavi radilo kao i da joj nije bila želja da ikoga uvrijedi.

- Sinoć dok sam nastupala na SZIN festivalu u Mađarskoj, mladi fan mi je dao zastavu. Od rasvjete koja mi je išla direktno u oči na bini nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam izašla s bine, shvatila sam da je to srbijanska, a ne mađarska zastava, kazala je za spomenutu televiziju - kazala je Rita. 

Poručila je i da dok podržava sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura mora naglasiti da je ponosna kosovska Albanka.

- Nije mi bila namjera da iskažem nepoštovanje prema svom naslijeđu, niti da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - rekla je Rita.

@lajmifundit2 Si ju duket veprimi i Rita Orës?? #fyp #albania #kosova #ritaora #lajmiifundit #virale #lajmeshqip #memeshqip #viral #shqip #lajmifundit #memeshqip# #albmeme #lajmelive #viralvideo #shqipe #tiktokalbania #shqipetntiktok #shqipern ♬ suono originale - Lajmi_fundit2