navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Neprepoznatljiva

Bila je ideal ženske ljepote: Ovako danas izgleda glumica koja je bacila na noge i Toma Cruisea

U junu ove godine očekuje nas povratak Toma Cruisea u ulozi pilota Mavericka, koja ga je i vinula u holivudske visine, no u novom dijelu hit filma "Top Gun" neće biti njegove filmske ljubavi Charlie, čiji je lik tada tumačila slavna Kelly McGillis.

Objavljeno: 01.03.2020. u 16:26
get url
text

Kada je Kelly davne 1986. snimila ovaj film imala je 29 godina, a uloga zanosne Charlie od nje je napravila svojevrsni seks - simbol i ideal ljepote kojoj su svi težili.

Duge noge, plava kosa, drzak stav, plave oči, vitka figura - imala je Kelly sve što je trebalo za pravu zvijezdu.

Ona je to ubrzo i postala - u narednim godinama uspjela da postane jedna od najpoželjnijih holivudskih glumica.

No, prošle su 34 godine od snimanja ostvarenja „Top Gun“ i stvari su se promijenile...

Javnost je bila zatečena kada je vidjela da Kellyinog imena nema na spisku glumaca koji će se pojaviti u nastavku filma.

Ona je otkrila da nije ni dobila poziv da učestvuje u snimanju, a za "Entertainment Tonight" otkrila je i razlog.

- Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to nije ono što se danas očekuje u svijetu filma.

Ipak, ova iskrena dama dodala je da je sada veoma zadovoljna svojim životom:

- Mnogo mi je draže da se osjećam sigurnom u svojoj koži i da budem ono što jesam u ovim godinama, nego da pridajem važnost svemu ostalom – istakla je Kelly.

Inače, podsjetimo Kelly McGillis je dugi niz godina, od rane mladosti pokušavala da suzbije svoju seksualnu orijentaciju i porekne činjenicu da je gej, a tugu je utapala u alkoholu.

Po sopstvenom priznanju mislila je da joj se "sve loše stvari dešavaju jer je Bog kažnjava zato što je gej", a na kraju je, uprkos svojoj homoseksualnosti, stupila u brak sa Fredom Tillmanom i rodila dvoje djece.

No, brak se 2002. raspao, a ona je i prije toga stupila u romansu sa izvjesnom Melanie Leis, za koju se osam godina kasnije i udala, kada je javno priznala da je gej.

Ni ovaj brak nije potrajao, ali je Kelly bar uspjela da stavi tačku na licemjeran, dvostruki život i otkrije svijetu ko je ona zaista.

Danas se bavi humanitarnim radom, obilazi žene koje imaju probleme sa ovisnošću od droge i alkohola i povremeno se pojavljuje u filmovima, ali u manjim ulogama.