navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna glumica

Angelina o Bradu: Bilo je teško proteklih godina, a sada živi pet minuta od mene

Glumica Angelina Jolie (45) u intervjuu za Vogue progovorila je o odnosu s glumcem Bradom Pittom (56), s kojim je u procesu razvoda od 2016. Istakla je kako još žive blizu.

Objavljeno: 02.02.2021. u 19:47
get url
text

- Željela sam da djeca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo pet minuta. Osjećala sam pritisak da se preselim ovdje - rekla je Angelina koja s glumcem ima šestero djece.

Živi u prostranoj vili u Los Angelesu sa šest spavaćih soba i deset kupatila.

- Najviše volim što nema sobe za zabavu, već puno staza i mjesta za šetnju i razmišljanje. Sretna sam što to imam u ovom trenutku - rekla je za Vogue.

No još se premišlja oko razvoda od Pitta.

- Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše porodice. Polako se vraćam, poput leda koji se topi i krvi koja se vraća u moje tijelo. Ali nisam tamo. Nadam se da ću biti. Planiram to - istakla je Jolie.

Ono što je dodatno zakompliciralo njihov odnos je Bradova veza s manekenkom Nicole Poturalski (27). No Brad i Nicole ubrzo su prekinuli.

Jolie je dodala kako osjeća da joj nedostaju vještine kako bi bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazi se jer joj djeca puno pomažu. Osjeća se ugodno nakon što je prešla četrdesetu.

- Volim biti starija. Možda zato što moja mama nije dugo živjela pa postoji nešto u tim godinama što je za mene više pobjeda nego tuga. Sviđa mi se. Radujem se svojim pedesetim - zaključila je.