navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Njega kože

Vježba za zatezanje kože lica koja pruža sjajne rezultate

Bilo da želite zategnuti lice ili jednostavno poraditi na elastičnosti i generalnom dojmu tzv. gimnastika lica odličan je odabir koji vas sigurno neće ostaviti razočaranima.

Objavljeno: 02.01.2024. u 09:27
get url
text

Beauty industrija razvila je doista impresivne formule koje pomažu njezi kože, čine ju zdravom i sjajnom, ali ponekad se valja okrenuti starim provjerenim metodama za koje vam nije potrebno ništa osim malo volje i upornosti. Vježbe za lice još uvijek su pomalo stavljene u drugi plan te ih se ne uzima za ozbiljno, ali pokušate li se određeni period držati rasporeda i raditi vježbe, vrlo brzo ćete primijetiti veliku pozitivnu razliku na licu.

Za izvođenje ovih vježbi potrebe su vam samo ruke i svega nekoliko minuta dnevno, a ono što se preporučuje je da prije vježbanja lica kožu tretirate laganim proizvodima koji sadrže hidratantna svojstva. 

Kao što smo spomenuli, vježbe lica zatežu kožu, smanjuju vidljivost bora te uklanjaju tragove umora, a najbolje od svega, licu vraćaju prirodan sjaj koji vam niti jedna krema ne može podariti. Budući da je riječ o vježbanju, potrebna je ustrajnost i kontinuitet, ali nakon kratkog perioda vidljivi su prvi rezultati što je sasvim dovoljno za motivaciju i nastavak prakticiranja ove korisne navike.

U nastavku smo izdvojili koristan video u kojem su pomno objašnjenje vježbe za lice, stoga ih već danas pokušajte i primijeniti.