navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Savršenstvo ne postoji

Trenerica pokazala kako njeno tijelo izgleda u razmaku od jedne minute

Fitness trenerica Molly Ava svojim objavama često želi ohrabriti žene da ne budu toliko kritične prema sebi, da savršenstvo ne postoji, osim kad je namješteno.

Objavljeno: 11.01.2024. u 20:35
get url
text

Naime, na Instagramu je objavila spojene fotografije, na lijevoj izgleda besprijekorno utegnuta i vitka, jer je navukla kompresijske helanke preko trbuha, dok se na drugoj fotografiji vidi kako njen trbuh zaista izgleda.

- Moje se tijelo može promijeniti u trenu, baš kao i bilo čije drugo. Fotografija koju vidite objavljenu na društvenim mrežama možda je jedna od stotinu koje su snimili, da bi izabrali najsavršeniju. Na kojoj je savršeno složen styling, svježa šminka, uvučen trbuh. To nije stvarnost, već samo prikaz onoga što drugi žele da vidite - objasnila je.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly Ava | Online Coach (@mollyavafit)

Dodala je kako je u redu predstavljati se u najboljem svjetlu na društvenim mrežama, ali ne smijete dopustiti da "jedan posto onoga što drugi prikazuju" određuje kako ćete se odnositi prema sebi.

- Najbolja vrsta ljubavi je ljubav koju dajete sami sebi, u kojoj nema potrebe da se upoređujete s drugim ljudima na internetu - poručila je Ava.

Objavila je i fotografije u bikiniju, na jednoj stoji utegnuta u bazenu, dok na drugoj opušteno sjedi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly Ava | Online Coach (@mollyavafit)

- S novom godinom i novim ciljevima, lako je pasti u iskušenje da se počnete upoređivati. Ostanite jaki, fokusirajte se na sebe, a ne na druge - napisala je trenerica.